Bărbatul, tatăl a trei copii, împreună cu familia sa erau convinși că suferă de toxiinfecție alimentară, dar până la urmp a ajuns să paralizeze, având, de fapt, o boală rară.
"Se recupera de la toxiinfecția alimentară. M-am dus să-l văd și nu arăta chiar bine. A căzut de pe pat și nu s-a putut ridica. Eu și soția lui l-am ridicat înapoi. Ne-am gândit că este slăbit pentru că nu mâncase”, a

spus fratele său.

Citește și: Actriţa Draga Olteanu Matei, internată în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi

Situația bărbatului se înrăutățea pe zi ce trecea și până la urmă familia a sunat o rudă medic, care l-a dus la spital.
“A fi în comă este o experiență ciudată, este ca și cum ai trăi într-o lume complet diferită. Este o experiență a naibii ”, a povestit el.

Citește și: Alertă de gripă în județul Buzău. 200 de cazuri înregistrate, iar cel mai mic pacient diagnosticat are 3 luni

Alertă de gripă în județul Buzău. 200 de cazuri înregistrate, iar cel mai mic pacient diagnosticat are 3 luni

Autorităţile de sănătate publică din judeţul Buzău sunt în alertă după ce în ultima săptămână, la nivelul judeţului, s-au înregistrat aproape 200 de cazuri de gripă.

Unul dintre pacienți are 3 luni. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Autoritățile de sănătate publică  din județul Buzău sunt în alertă după ce în ultima săptămână, la nivelul județului, s-au înregistrat aproape 200 de cazuri de gripă, peste 1000 de viroze respiratorii şi peste 100 de pneumonii.

Citește și: Legendarul Pele s-a stins din viață la 82 de ani. Ce a transmis fiica sa

Cel mai mic pacient diagnosticat cu gripă este un bebeluş de 3 luni.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică, la nivelul judeţului, s-au înregistrat 1085 de iacrs-uri, 144 de pneumonii şi 195 de gripe, la pacienţi din toate categoriile de vârstă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si