Imaginile au fost surprinse chiar în interiorul Catedralei Mântuirii Neamului, acolo unde un tânăr a efectuat un salt cu paraşuta din cel mai înalt punct al bisericii, adică de la 60 de metri şi a aterizat în pronaos, adică în spaţiul dedicat credincioşilor pentru a se ruga în timpul slujbelor.

Imaginile nu sunt recente

Imediat după ce a aterizat în siguranţă, aventurierul a surprins în imagini şi altarul.

Din imagini se poate observa cum tânărul ar fi intrat în turla catedralei printr-un geam.

Citeste si: Două vaci au fost surprinse în timp ce se plimbau pe aeroportul din Timișoara

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Cum a ajuns acolo? Încă nu se ştie. Ce este cert este faptul că imaginile au fost filmate cu mai mult de un an în urmă, pentru că, între timp, catedrala a fost văruită pe interior, şi postate abia acum de bărbat pe canalul său de Youtube.

Se fac cercetări pentru a afla cum a reușit bărbatul să intre în interior

Însă acesta nu este singurul salt nebunesc executat de individ.

Se pare că bărbatul ar fi un vlogger străin care se plimbă prin lume şi execută salturi cu paraşuta din cele mai ciudate sau senzaţionale locuri din lume. România a fost unul dintre punctele de pe harta sa.

Citeste si: Un bărbat a sunat la 112 ca să-și reclame soție. Acesta susține că femeia l-a luat la bătaie

Un teren de fotbal, un baraj, munţi sau un turn care părea că a fost închis şi în care ar fi intrat prin efracţie, au fost terenurile de joacă ale aventurierului strain.

Citeste si: Polițiștii locali din București au dat amenzi șoferilor care au parcat neregulamentar

În aceste momente, reprezentanţii Catedralei din Capitală fac cercetări pentru a vedea cum a reușit să intre în obiectivul religios şi dacă se va demonstra că bărbatul a intrat illegal, el riscă de la 3 luni la 2 ani de închisoare pentru violarea sediului profesional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si