Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a sărit în țarcul leilor de la Zoo și a avut un sfârșit tragic

Un bărbat a sărit gardul de securitate și a pătruns în incinta leilor de la grădina zoologică din Accra, Ghana. El a avut parte de un sfârșit tragic.

Sorin Negru,

Un bărbat a sărit în țarcul leilor de la Zoo și a avut un sfârșit tragic

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Comisia Silvică din capitala ghaneză a confirmat că un bărbat care a sărit în incinta cu lei de la grădina zoologică din Accra duminică după-amiază și a fost atacat de un leu a fost declarat mort.

Citeste si: VIDEO| Un băiat de 12 ani din Satu Mare și-a dat foc după o ceartă cu tatăl său

Bărbatul a murit din cauza rănilor suferite, iar cadavrul a fost transportat la morgă, informează presa internațională.

Motivul care a stat la baza gestului sinucigaș nu a fost încă stabilit până în acest moment.

Bărbatul a sărit gardul de securitate la Zoo

"Astăzi în jurul prânzului, responsabilii de la Grădina Zoologică din Accra au observat, în timpul unei patrule de rutină, un bărbat de vârstă mijlocie care a sărit gardul de securitate şi a pătruns în incinta leilor", a indicat Comisia forestieră din Ghana într-un comunicat de presă.

Imagine cu leii de la grădina zoologică din Accra

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Intrusul a fost atacat şi rănit de unul dintre lei. Ulterior, a fost confirmat decesul acestuia din cauza rănilor suferite, iar cadavrul său a fost transportat la morgă", a explicat Comisia.

Leul, leoaica şi cei doi pui ai lor au fost plasaţi temporar într-o cuşcă în timp ce cadavrul era recuperat din incinta lor.

Poliția ghaneză spune că a demarat investigațiile privind circumstanțele morții bărbatului ucis de un leu de la grădina zoologică din Accra.

Potrivit Serviciului, de la fața locului au fost efectuate expertizele medico-legale necesare.
„După examinarea medico-legală necesară a locului, cadavrul a fost scos și a fost depus la morga Spitalului de Poliție pentru conservare și autopsie”.

Nu a scăpat niciun leu din grădina zoologică

"Dorim să confirmăm că leul, leoaica și cei doi pui se află securizate în incinta lor de la Grădina Zoologică din Accra”, mai spun oficialii ghanezi. 

„Comisia Forestieră dorește să asigure publicul larg că niciun leu nu a scăpat de la Grădina Zoologică din Accra”.

Acesta a adăugat că ministrul adjunct al terenurilor și resurselor naturale, Benitor Owusu Bio și șeful executiv al Comisiei Silvice John Allotey au vizitat grădina zoologică duminică după-amiază pentru a se asigura că nu există alte pericole pentru vizitatori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI