Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat că pompierii au fost anunţaţi, duminică după-amiază, de producerea unui incendiu la o casă în comuna Ţibucani. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean.

A încercat să aprindă focul cu benzină

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flăcără deschisă într-una din camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuinţă.

Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars obiecte de mobilier, materiale textile şi obiecte de uz casnic din interiorul camerei. Proprietarul locuinţei, un bărbat de 68 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului şi la căile respiratorii”, a transmis ISU Neamţ.

Citește și: VIDEO Incendiu în Bucureşti: Un loc de joacă a fost cuprins de flăcări

Bărbatul a fost transportat la UPU Neamţ, după ce a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului. 

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost transportat la spital după ce a suferit arsuri pe 40% din corp

O situație aproape identică a avut loc pe vineri, în Bistrița Năsăud. Din cauza frigului, oamenii încearcă să găsească orice mijloc mai la îndemână pentru a aprinde focul, deși îi poate costa viața. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu pe strada Preciziei din Capitală. Pompierii intervin

”Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit inconştient cu arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului.

A fost intubat şi transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis  ISU Bistriţa-Năsăud.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz. 

”Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Din primele date, un bărbat de 59 de ani, din Feldru care se afla în locuinţa sa şi ar fi încercat să aprindă focul cu combustibil, la o centrală, a suferit arsuri. Cercetările continuă pentru a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul ”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si