Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a sunat la miezul nopţii la 112 şi a spus că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a dispărut. O armată de poliţişti a pornit pe urmele fetei

Poliţiştii din Târgovişte au fost sesizaţi, în cursul nopţii de 25 spre 26 august, de un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 11, ani a dispărut de la domiciliu.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apel a fost dat în jurul orei 00:29. „Imediat, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o echipă complexă, formată din 31 de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Biroul Rutier şi efective de la Poliţia Municipiului Târgovişte, care a demarat activităţile de căutare a minorei. De asemenea, aceasta a fost dată în urmărire naţională”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu este păzit de jandarmi: ”Viața mea a devenit un coșmar”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în data de 25 august, în intervalul orar 20:30-00:00, minora, împreună cu surorile sale, s-ar fi jucat într-un parc din Târgovişte şi nu ar mai fi revenit la domiciliu.

Citeste si: Cazul Caracal. Un martor face dezvăluiri halucinante: "Anchetatorii mi-au arătat fotografia lui Dincă înainte ca Alexandra să fie răpită"

„În urma activităţilor de căutare, desfăşurate pe durata a aproximativ 5 ore, minora a fost depistată de către poliţişti în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din municipiu.

Aceasta a fost predată în regim de urgenţă reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa. Totodată, bunica fetei, tutorele legal, a fost sancţionată contravenţional pentru nesupravegherea minorei. Poliţiştii le recomandă tuturor cetăţenilor să aibă grijă în permanenţă de copiii lor şi să nu-i lase nesupravegheaţi, chiar şi în locurile de joacă din apropierea locuinţei”, au mai spus oamenii legii, conform adevarul.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI