Un argeșean a tras cu un pistol de tip airsoft și a aruncat petarde în câinii vecinului.  

Polițiștii au făcut percheziții la locuința bărbatului, de unde au găsit mai multe arme periculoase. Din cercetări s-a stabilit faptul că acesta a început să aibă acest comportament încă din iarnă. Bărbatul este cercetat pentru "practicarea tirului pe animale domestice sau animale sălbatice captive". 

Citește și: Bărbatul din Timișoara împușcat cu un pistol airsoft a fost rănit chiar de cumnatul lui! Victima fusese amenințată în trecut: „Unde te prind, te tai și te bat”

Bărbatul din Timișoara împușcat cu un pistol airsoft a fost rănit chiar de cumnatul lui! Victima fusese amenințată în trecut: „Unde te prind, te tai și te bat”

Bărbatul care a fost împușcat cu un pistol airsoft face dezvăluiri incredibile! El fusese amenințat în trecut de cumnatul său. Agresorul are acasă 9 copii, motiv pentru care victima nu va face plângere la Poliție.

Un bărbat a fost împușcat chiar de cumnatul lui, pe o terasă din Timișoara. Agresorul s-a folosit de o armă tip airsoft pentru a băga spaima în rivalul său.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un adolescent a fost rănit cu un pistol de tip airsoft de un băiat de 15 ani

La momentul atacului, terasa era plină de oameni. Victima a ajuns la spital, iar agresorul s-a ales cu un dosar penal.

Totul s-a petrecut marți seară, atunci când victima era pe terasa unui local din Timișoara, împreună cu mai mulți prieteni.

Dintr-o dată, și-a făcut apariția cumnatul său, furios. 

Victima primise în trecut mai multe amenințări de la cumnatul său.

Un adolescent a fost rănit cu un pistol de tip airsoft de un băiat de 15 ani

Scene șocante pe o stradă din Craiova. Un adolescent a fost rănit cu un pistol de tip airsoft de un băiat, de 15 ani, în văzul tuturor. Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a anunțat că polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, în noaptea de marți spre miercuri, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, pe strada Felix Aderca.  

Citește și: Fetiță de 11 ani, împușcată mortal în Bretania de un bărbat de 71 de ani, după o ceartă între vecini

„Polițiștii deplasați la fața locului au găsit un tânăr de 18 ani, din Craiova, care le-a declarat că în jurul orei 01.30, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de un minor de 15 ani, care ar fi folosit un pistol tip airsoft provocându-i leziuni la nivelul feței şi al corpului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Totodată, tânărul a mai declarat că i-a fost lovit şi haionul autoturismului”, a transmis IPJ Dolj.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si