Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a trecut prin 27 de infarcte într-o singura zi. ”Medicii mi-au spus ca nu au auzit vreodata de cineva care sa moara de atatea ori”

Ray Woodhall recunoaste ca a murit de 27 de ori în 24 de ore, suferind 27 de infarcte, dar o echipa de medici a reusit tot atatea miracole si l-au readus la viata.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul în varsta de 54 de ani, tatal a trei copii, juca fotbal cand a suferit primul atac. Au urmat apoi alte 26, la spital. si dupa fiecare în parte medicii au reusit sa îl readuca la viata, iar acum s-a reîntalnit cu echipa medicala care l-a salvat, potrivit Observator.tv.

"Mi-au spus ca nu au auzit vreodata de cineva care sa moara de atatea ori, dar le-am amintit ca singurul motiv pentru care mai sunt înca aici sunt doar ei", a spus barbatul.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Ray Woodhall îsi aminteste ca dupa fiecare atac îsi revenea si avea senzatia ca adormise, asa ca de cateva ori si-a cerut scuze medicilor ca îl ia somnul, pana cand i s-a spus ca nu dormea, ci a avut un infarct. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI