Un barbat din China a fost arestat pentru trafic de persoane dupa ce a fost prins de politisti in timp ce incerca sa isi vanda baietelul contra sumei de 11.000 de euro.

Barbatul a fost surprins de politisti pe o strada din orasul chinez Linyi, pe un ger cumplit, cu bebelusul de 5 luni in brate. Cumparatorul baiatelului, pe care l-a gasit pe internet, trebuia sa ajunga si sa ia copilul.

Comportamentul barbatului le-a trezit suspiciuni politistilor, care l-au dus la sectie.

Acolo, chinezul le-a declarat ca urma sa se intalneasca cu cumparatorul baietelului si ca acesta trebuia sa ii dea suma de 11.000 de euro. Tatal le-a mai spus anchetatorilor ca el i-a cerut sotiei divortul, iar aceasta i-a spus ca il va acorda doar daca ii va cumpara o masina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea el le-a mai spus politistilor ca spera ca familia la care urma sa ajunga fiul sau sa ii ofere o viata mai buna, pentru ca el si mama copilului urmeaza sa divorteze, scrie  Daily Mail.

Un barbat din China a fost arestat pentru trafic de persoane dupa ce a fost prin de politisti in timp ce incerca sa isi vanda baietelul contra sumei de 11.000
de euro.
Barbatul a fost surprins de politisti pe o strada din orasul chinez Linyi, pe un ger cumplit, cu bebelusul de 5 luni in brate. Cumparatorul baiatelului, pe care l-a gasit pe internet, trebuia sa ajunga si sa ia copilul. Comportamentul barbatului le-a trezit suspiciuni politistilor, care l-au dus la sectie. Acolo, chinezul le-a declarat ca urma sa se intalneasca cu cumparatorul baietelului si ca acesta trebuia sa ii dea suma de 11.000
de euro.
Tatal le-a mai spus anchetatorilor ca el i-a cerut sotiei divortul, iar aceasta i-a spus ca il va acorda doar daca ii va cumpara o masina.
De asemenea el le-a mai spus politistilor ca spera ca familia la care urma sa ajunga fiul sau sa ii ofere o viata mai buna, pentru ca el si mama copilului urmeaza sa divorteze, scrie Daily Mail.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si