Bărbatul se afla în arest la domiciliu după ce a fost găsit vinovat într-un alt dosar. Polițiștii din Dolj l-au reținut în urma atacului.

Un bărbat din Dolj a fost reținut de polițiști după ce a agresat un alt tânăr pe stradă

Tânărul de 24 de ani,din comuna Ostroveni, se afla în arest la domiciliu, iar acum este cercetat  pentru lovire, dar și pentru evadare.

Citeste si: Un bărbat a donat toate cărțile pe care le avea, după moartea părinților. Ce sumă au găsit, într-unul dintre volume, bibliotecarii din Pașcani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

“Ieri, în jurul orei 23.00, la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova a fost adus, de către un echipaj al Poliţiei Locale Craiova, un tânăr de 24 de ani, din Ostroveni, care fusese implicat într-un conflict, pe o stradă din Craiova. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, în timp ce se afla pe strada Popa Şapcă din Craiova, pe fondul unui conflict spontan, ar fi lovit cu pumnul în zona feţei un tânăr de 24 de ani, din localitate”, se arată în comunicat.

Doi bătrâni au căzut de la etajul al şaptelea al unui bloc din Sectorul 2

”În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat şi o femeie s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum şi poliţişti din cadrul secţiei. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani”, a transmis Poliţia municipiului Bucureşti.

Citeste si: Un bărbat a fost înjunghiat de socru în zona inimii. Scene terifiante în Capitală

Trupurile celor doi bătrâni au fost transportate la morgă pentru autopsie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si