Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat aflat în carantină sub pază întrucât nu respectase izolarea la domiciliua murit în camera sa

Potrivit Prefecturii Bistriţa-Năsăud, un bărbat de 51 de ani, aflat în carantină sub pază, a murit miercuri. Bărbatul fusese izolat la domiciliu după ce a revenit din Germania în 22 mai, iar în 25 mai s-a constatat că nu a respectat măsura, fiind transportat de îndată în carantină sub pază.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"În această dimineaţă şi la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locaţiei de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli. Ca urmare a faptului că nu au reuşit să stabilească un contact, forţele de ordine au recurs la intrarea forţată în camera acesteia. Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului au constatat decesul acestuia", arată sursa citată.

Citeste si: Coronavirus: Franţa, Germania, Italia şi Ţările de Jos se aliază pentru asigurarea unui vaccin

O echipă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale şi Criminalistic a mers acolo pentru a face cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Camera Deputaţilor a înlocuit formularea „educaţie sexuală" cu „educaţie sanitară"

Citeste si: Boris Johnson condamnă în Parlament moartea „ruşinoasă” şi „de neiertat” a lui George Floyd

"Menţionăm faptul că bărbatul nu a semnalat autorităţilor în niciun moment probleme de sănătate, simptomatologie specifică Covid-19 sau alte probleme. Ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie", precizează Prefectura Bistriţa-Năsăud.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI