UPDATE  - După aproximativ patru ore de când a anunţat că vrea să se arune de la etaj, bărbatul a renunţat la gestul său şi le-a deshis uşa poliţiştilor.

El este cunoscut ca având probleme psihice şi urmează să fie internat la Clinica de psihiatrie din Timişoara.

Știrea inițială

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Timiş (IPJ), blocul de locuinţe este amplasat în sudul oraşului Timișoara, pe strada Izlaz. 

„Este vorba de un bărbat de 49 de ani, care se află în apartament la etajul 4, pe strada Izlaz, şi ameninţă că se sinucide”, au transmis pentru un moment reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Timiş.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Traian Băsescu nu a plecat din vila protocol: „Nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze”

Pe strada Izlaz au intervenit pompieri, poliţişti şi echipaje SMURD. Zona a fost izolată, iar pompierii au umflat o saltea pe care au pus-o în vecinătatea blocului.

Vecinii au povestit că nu este pentru prima dată când bărbatul în vârstă de 49 de ani ameninţă că își va punne capăt zilelor.

Tot mai multe incidente de acest fel în Timișoara

În data de 3 mai, Iulia, o femeie în vârstă de 30 de ani s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, în brațe cu cei doi copii ai săi, de 3 și 6 ani. Toți trei au decedat. 

Femeia, de 33 de ani, a murit pe loc, iar echipajele SMURD ajunse imediat la locul tragediei, pe bulevardul Dâmbovița, s-au chinuit să-i salveze pe cei mici, aflați inițial în stare extrem de gravă.

Citeste si: Doi medici cunoscuți din Capitală au fost implicați într-un scandal uriaș. Cei doi au bătut cu brutalitate un bărbat

În data de 9 mai, la doar câteva zile după tragedia Iuliei, o altă femeie a decis să-și pună capăt zilelor sărind de pe un bloc din Timișoara.

Femeia a intrat în casa scării, a urcat până la etajul al cincilea, a tras un scaun lângă fereastră pe care s-a urcat, apoi a sărit în gol.
Tânăra nu locuiește în blocul de pe care s-a aruncat.

Citeste si: Un muncitor a murit și altul a ajuns la spital în stare gravă după ce au fost striviți de un zid de cărămidă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si