Close sidebar
Close sidebar

Un barbat bolnav psihic din Dolj a facut tandari o masina, crezand ca in ea se afla sotia lui care l-a parasit. Imaginile de groaza au fost filmate in plina zi

Mai suntem in siguranta pe strazi? Un barbat cunoscut cu afectiuni psihice a iesit cu un topor si a facut tandari parbrizul unei masini, in care avea impresia ca e ascunsa sotia care l-ar fi parasit! Ba mai mult, individul a fugit cu arma si spre cel care a filmat intreaga intamplare socanta! Va avertizam, urmeaza informatii cu puternic impact emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In plina zi, barbatul e filmat cum agita un topor pe care-l infige apoi in parzbrizul unei masini parcate.
E momentul in care o femeie asista inmarmurita la halucinanta scena.

Speriata, da sa fuga, dar dupa cativa pasi se opreste.

Simtindu-se incoltit, individul isi indreapta furia spre cei care ii inregistreaza gestul nebunesc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Uluitor e ca totul se intampla sub privirile mai multor martori, opriti in drum ca la circ.  Fara sa le pese ca barbatul e inarmat, fara sa ia in calcul ca lucrurile pot scapa de sub control.

 

Individul ar fi sustinut in fata poilitistilor si a medicilor ca nu-si mai aminteste ce a facut. Martorii spun ca barbatul ar fi vandalizat cu toporul masina unui necunoscut, convins ca inauntru sunt sotia care l-a parasit si cumnatul sau.

Psihiatrii sustin ca sunt cu mainile legate. Daca ii declara fara discernamant, bolnavii pot ajunge intr-un spital de specialitate, unde, daca se considera recuperat, poate fi trimis acasa.

Daca il declara cu discernamant,  atunci barbatul e liber sa plece si primeste doar o amenda penala.

In acest moment se afla sectia de psihiatrie a spitalului din Tragu Jiu, insa in cateva zile va fi externat. Pana nu se va dovedi daca a avut discernamant sau nu in momentul in care a savarsit fapta poate umbla fara probleme pe strada. In urma cu doua saptamani, o femeie a fost ucisa in Mioveni de un bolnav psihic lasat acasa, desi ar mai fi avut trei atacuri pe strada, la activ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI