Barbatul de 67 de ani spune ca personalul aflat la bord nu i-a permis sa se mute de pe scaun, lasandu-l sa se stea mult timp intr-o pozitie incomoda, pe toata perioada zborului de la Sydney, la Los Angeles.

Barbatul spune ca din cauza pozitiei incomode i s-a amplificat scolioza si a avut dureri de spate, dar si in zona cervicala.

„Nu am nicio problema cu persoanele care au stat langa mine, au platit si ei bilet”, spune barbatul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Australianul este suparat insa pe compania aeriana pentru ca nu i s-a permis sa se mute. Desi a stat pe locul de langa geam, considera ca cei doi pasageri obezi i-au luat din spatiul care ii revenea.

Desi avionul Boeing 777 ar fi fost plin, australianul spune ca  ar fi putut sa i se permita mutarea pe unul dintre locurile pentru personalul bordului.

Daca barbatul va castiga in instanta, ar insemna ca modul in care sunt create locurile in avioane s-ar putea schimba, ele devenind mai confortabile, a afirmat avocatul australianului.

Purtatorul de cuvant American Airlines a declarat ca abia au luat act de aceasta intamplare si acum „revizuiesc acuzatiile”.

Autoritatile americane nu permit pasagerilor sa schimbe locurile in avion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si