Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat de 30 de ani este cercetat după ce şi-a bătut calul. Agresiunea a fost filmată şi postată pe rețelele sociale

Cruzime de nedescris înfăptuită de un bărbat de 30 de ani din județul Olt. Acesta și-a bătut calul, iar filmarea a fost postată de un martor pe o rețea socială. Acum, el este cercetat de polițiști.

Laura Macovei,

Un bărbat de 30 de ani este cercetat după ce şi-a bătut calul. Agresiunea a fost filmată şi postată pe rețelele sociale

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că a fost sesizat Biroul pentru Protecţia Animalelor, după ce au apărut pe o reţea socială unele imagini în care un cal este bătut. Fapta a avut loc în comuna Dobrosloveni, județul Olt.

Un bărbat a exercitat acte de violență asupra calului

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 30 ani, din comuna Dobrosloveni, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei cabaline ”, a transmis IPJ Olt. 

Citeste si: Tinerii aflați în plasament, dar și familiile care au în plasament copii, vor primi bani în plus. Ce condiții trebuie să îndeplinească și ce sume vor primi

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

După acest incident, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru calul agresat, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rănire cu intenţie a animalelor şi schingiurea animalelor.

Citeste si: Ora de iarnă 2022. Anunț important pentru români. Când se schimbă, de fapt, ora în acest an?

În imaginile postate pe o reţea de socializare se observă cum bărbatul respectiv îşi loveşte de mai multe ori animalul cu un par înhămat la căruță.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI