Un gamer din Statele Unite ale Americii  a vrut să își dea pe spate apropiații, consumând mai multe doze de energizant. Chiar dacă ținta lui a fost să își uimească prietenii, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aproape și-a pus capăt zilelor.

La momentul întâmplării, bărbatul era într-un apel video cu colegii săi de muncă.

Citește și: Acest bărbat a fost condamnat la 8.658 de ani de închisoare în Turcia

Gamer-ul a băut 12 energizante în 10 minute!

Bărbatul, la vârsta de 36 de ani, a vrut să se dea mare, având un comportament de puști. Acesta a dat pe gât 12 energizante într-un timp record de 10 minute pentru a-și impresiona prietenii cu care era într-un apel video.

În mod normal, un energizant nu l-ar fi putut afecta, dar cantitatea prea mare băută într-un timp atât de scurt i-a afectat foarte grav pancreasul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce a terminat ultima băutură carbogazoasă, bărbatul a început să se simtă foarte rău. Prietenii săi au observat că starea sa de sănătatea se înrăutățește și că ceva nu este în regulă, dar nu s-au gândit că ceea ce tocmai făcuse gamer-ul era atât de periculos.

„Imediat, JS a dat semne că nu se simte bine. Şi ca să mai uite de durere, a început un joc”,

spune Dr. Bernard Hsu, un medic  cunoscut pe YouTube-ul din străinătate.

Citește și: Ziua Bărbatului 2022 se sărbătorește pe 19 noiembrie. Ce tradiții există în lume pentru această sărbătoare

„Dacă procedezi ca acest pacient, lucruri extrem de rele se pot întâmpla”

Bărbatul a început să aibă palpitații și dureri foarte puternice de spate, iar starea sa se înrăutățea cu fiecare minut care trecea. Totuși, acesta nu a încetat acțiuna periculoasă pe care o începuse, decât după a 12-a doză de energizant. După ce a văzut cât de rău îi este, bărbatul s-a gândit că ar fi o idee bună să bea un pahar de alcool  ca să-și revină.

În ziua următoare, gamer-ul a ajuns la spital, deoarece nu mai putea să mănânce și nici să bea apă. Medicii au constatat că bărbatul avea pancreatită acută.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Mulţi ştiu deja că băuturile energizante pot fi periculoase, dacă le consumăm în exces.

Dacă bei aşa ceva ocazional şi eşti tânăr şi sănătos, nu e o mare problemă. Dar dacă procedezi ca acest pacient, lucruri extrem de rele se pot întâmplă”, a mai precizat Dr. Bernard Hsu.

Citește și: El este cel mai în vârstă bărbat din Japonia! Bătrânul a supraviețuit bombei atomice de la Hiroshima


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si