Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat de 36 de ani a fost la un pas de moarte, după ce a băut 12 energizante în 10 minute! A vrut să se laude în fața prietenilor lui: „Ca să mai uite de durere, a început un joc”

Un bărbat a vrut să se dea mare în fața prietenilor săi, într-un mod cu totul inedit și periculos. Acesta a fost la un pas de moarte, după ce a băut 12 energizante, în 10 minute!

Ana-Maria Costea,

Un bărbat de 36 de ani a fost la un pas de moarte, după ce a băut 12 energizante în 10 minute! A vrut să se laude în fața prietenilor lui: „Ca să mai uite de durere, a început un joc”

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un gamer din Statele Unite ale Americii  a vrut să își dea pe spate apropiații, consumând mai multe doze de energizant. Chiar dacă ținta lui a fost să își uimească prietenii, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aproape și-a pus capăt zilelor.

La momentul întâmplării, bărbatul era într-un apel video cu colegii săi de muncă.

Citește și: Acest bărbat a fost condamnat la 8.658 de ani de închisoare în Turcia

Gamer-ul a băut 12 energizante în 10 minute!

Bărbatul, la vârsta de 36 de ani, a vrut să se dea mare, având un comportament de puști. Acesta a dat pe gât 12 energizante într-un timp record de 10 minute pentru a-și impresiona prietenii cu care era într-un apel video.

În mod normal, un energizant nu l-ar fi putut afecta, dar cantitatea prea mare băută într-un timp atât de scurt i-a afectat foarte grav pancreasul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După ce a terminat ultima băutură carbogazoasă, bărbatul a început să se simtă foarte rău. Prietenii săi au observat că starea sa de sănătatea se înrăutățește și că ceva nu este în regulă, dar nu s-au gândit că ceea ce tocmai făcuse gamer-ul era atât de periculos.

„Imediat, JS a dat semne că nu se simte bine. Şi ca să mai uite de durere, a început un joc”, spune Dr. Bernard Hsu, un medic  cunoscut pe YouTube-ul din străinătate.

Citește și: Ziua Bărbatului 2022 se sărbătorește pe 19 noiembrie. Ce tradiții există în lume pentru această sărbătoare

„Dacă procedezi ca acest pacient, lucruri extrem de rele se pot întâmpla”

Bărbatul a început să aibă palpitații și dureri foarte puternice de spate, iar starea sa se înrăutățea cu fiecare minut care trecea. Totuși, acesta nu a încetat acțiuna periculoasă pe care o începuse, decât după a 12-a doză de energizant. După ce a văzut cât de rău îi este, bărbatul s-a gândit că ar fi o idee bună să bea un pahar de alcool  ca să-și revină.

În ziua următoare, gamer-ul a ajuns la spital, deoarece nu mai putea să mănânce și nici să bea apă. Medicii au constatat că bărbatul avea pancreatită acută.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Mulţi ştiu deja că băuturile energizante pot fi periculoase, dacă le consumăm în exces. Dacă bei aşa ceva ocazional şi eşti tânăr şi sănătos, nu e o mare problemă. Dar dacă procedezi ca acest pacient, lucruri extrem de rele se pot întâmplă”, a mai precizat Dr. Bernard Hsu.

Citește și: El este cel mai în vârstă bărbat din Japonia! Bătrânul a supraviețuit bombei atomice de la Hiroshima

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI