Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Hunedoara, a murit, miercuri seara, în timpul unui meci de fotbal, pe un teren de minifotbal din oraș, potrivit ZHD.ro. Prietenii bărbatului au încercat să îl ajute, însă nimic nu l-a mai putut salva. La rândul lor, medicii chemaţi chiar pe terenul de fotbal au făcut manevre de resuscitare fără rezultat. 

Citeste si: A sărit de la etajul patru pentru a scăpa de incendiu. Întâmplarea a avut loc înTulcea

Resuscitare de 45 de minute, fără rezultat

Meciul s-a oprit, iar colegii săi au încercat să îi acorde primul ajutor şi au sunat la 112. Unul dintre ei, un pompier care era în timpul liber, i-a făcut manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale.

"Ambulanta a fost solicitată să intervină în ajutorul unui bărbat aflat la un teren de sport, căruia i s-a făcut rău în timpul meciului. La sosire, echipajul a găsit pacientul în stop cardio respirator, cu manevre de resuscitare aplicate de martori. S-a continuat resuscitarea, pentru încă 45 de minute, dar, din păcate, fără succes”, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat și fiica acestuia au fost găsiți inconștienți, intoxicați cu gaze. Aceștia se încălzeau la aragaz, după ce Timișoara a rămas fără căldură

Di păcate, victima a fost declarată decedată la fața locului.

La sosire, echipajul a găsit pacientul în stop cardio respirator, cu manevre de resuscitare aplicate de martori

[Sursa foto: Facebook / SMURD ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si