Într-o zi nu ai copii- iar ei a doua zi afli că ai 37! Exact asta i s-a întâmplat lui Peter Ellenstein, un american în vârstă de 62 de ani.

Citește și: VIDEO- Doi nou născuți au fost schimbați la maternitatea din Ploiești. Este vorba despre doi bebeluși care poartă același prenume

El a rămas uluit după ce a primit un mesaj pe Facebook în octombrie 2017 care i-a schimbat viața pentru totdeauna, scrie Lad Bible.

Mesajul a venit de la o tânără numită Rachel White, care credea că Peter Ellenstein, în vârstă de 62 de ani, din California, este tatăl ei biologic.

„Am fost atât de șocat încât a fost ca un fulger căzut din senin – i-am arătat mesajul unui prieten ca să nu cred că visez. Nici lui nu i-a venit să creadă”, a spus el pentru publicația The Sun.

„Am trimis un mesaj soției și fraților mei de atunci despre asta, care s-au întrebat dacă ar putea fi o înșelătorie”, a adăugat Peter Ellenstein.

Cum s-a trezit Peter Ellenstein cu 37 de copii

Se pare că în anii 1980 și 1990, Peter a trebuit să strângă bani pentru a înființa o companie de teatru și una dintre modalitățile prin care a făcut asta a fost de a fi donator de sperrma.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

În ciuda faptului că a făcut o mulțime de donații biologice în acei ani, Peter nu s-a mai gândit la asta mult timp- până când Rachel a luat legătura cu el peste decenii, în 2017.

„I-am trimis un mesaj lui Rachel și am aranjat să ne întâlnim mai târziu în acea seară și a fost uimitor”, a spus Peter.

„Ne-am îmbrățișat și am plâns, am ajuns să vorbim până la primele ore ale dimineții.”

Așa a ajuns să-și cunoască o parte din cei 37 de copii!

Cu ajutorul fiicei sale biologice, Peter a ajuns să întâlnească 34 dintre copiii săi biologici până acum.

Citeste si: Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când se va revedea cu iubitul său: „Să învăț să îi fac ceva de mâncare. Să îi fac curat, să mergem la sală.”- kfetele.ro

Citeste si: Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să se transforme în altceva". Ies la iveală noi detalii din relaţia pe care au avut-o cei doi- radioimpuls.ro

El a explicat: „M-am întâlnit trei săptămâni mai târziu cu Rachel din nou, iar ea avea o listă cu alți 11 copii pe care i-a găsit.

„Apoi am intrat pe un site de genealogii și găseam altul în fiecare lună și am început să-i contactez. Când am făcut prima dată acele donații, nu mi-am imaginat niciodată că se va ajunge la asta", a mărturisit bărbatul.

„La acea vreme, clinica mi-a spus că donațiile sunt anonime, deși am fost de acord că orice urmaș ar putea să mă urmărească în cazul unei urgențe medicale – dacă ar avea nevoie de măduva mea osoasă pentru un transplant, de exemplu. Așa că a trecut timpul și am uitat totul.”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si