Close sidebar
Close sidebar

Un barbat de 68 de ani s-a aruncat in gol de la etajul 4 al Spitalului Judetean Valcea

Un barbat de 68 de ani s-a sinucis in aceasta dimineata, aruncandu-se de la etajul 4 al Spitalului de Urgenta Valcea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Aureliu, barbatul in varsta de 68 de ani care s-a aruncat in aceasta dimineaţa de la etajul 4 al Spitalului Judeţean Valcea, a murit. Desi s-au efectuat manevre de resuscitare in doua reprize, pacientul revenindu-si prima data, apoi intrand in coma, a doua repriza de resuscitare nu a mai putut face nimic, scrie voceavalcii.ro.

La ora 05.50 ISU Vl a fost anuntat de existenta unei persoane (Mihai Aureliu, 68 ani) aflate la etajul IV al Spitalului Judetean, cu intentia de a se arunca in gol, fara a emite revendicari. Pe timpul alertarii fortelor de interventie, acesta s-a aruncat ramanand blocat intr-o axexa a spitalului (podul unei cladiri inferioare).

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fortele de interventie au reusit recuperarea acestuia in viata. Dupa recuperare a fost predat cu semne vitale medicilor prezenti la fata locului pentru acordarea primului ajutor medical.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI