Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Buzau, fara maini, a mers la vot. A tinut buletinul de vot in dinti si l-a introdus in urna

Un barbat din Buzau, fara maini, a mers la vot. Este demonstratia de civism pe care a oferit-o Paul Danciu, in ziua alegerilor parlamentare. Greu incercat de soarta, barbatul a mers la urne pentru a-si exercita dreptul democratic. Extrem de ambitios, n-a vrut sa fie ajutat. A tinut buletinul de vot in dintii si apoi l-a introdus in urna.


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru Paul Danciu, un tanar de 33 de ani din Buzau, exercitarea dreptului la vot inseamna un intreg si de provocari. Desi a ramas fara ambele maini, si-a dorit mult sa voteze, asa cum o fac ceilalti alegatori. Nu a acceptat ajutorul decat atunci cand a trebuit sa se imbrace.

„In fiecare dimineata il ajut sa se imbrace, pentru ca ii este foarte greu. Acest baiat este un exemplu pentru toti tinerii care dezarmeaza in fata greutatilor vietii. Unii ajung sa o ia razna din nimic, pe cand Paul demonstreaza zilnic cat de puternic este”, a marturisit Adriana Jura, prietena lui Paul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI