Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Constanta s-a ales cu dosar penal dupa ce a condus cu fetita sa de un an in brate

Politistii constanteni i-au intocmit dosar penal unui barbat de 28 de ani, care a condus, la sfarsitul saptamanii trecute, in statiunea Mamaia, cu fetita sa in varsta de un an in brate, scena respectiva fiind filmata de un alt sofer si trimisa oamenilor legii.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor, in 30 aprilie, un sofer a condus un autoturism in statiunea Mamaia tinand-o in brate pe fetita sa in varsta de un an si la un moment dat chiar a lasat-o pe aceasta sa tina de volan.

Scena respectiva a fost filmata de catre un alt sofer si trimisa la Politie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Marti, in jurul pranzului, politistii din cadrul Biroului Rutier Constanta l-au identificat pe acest conducator auto, stabilind ca este vorba despre un barbat de 28 de ani, din Constanta.

Oamenii legii au intocmit dosar penal pe numele acestuia pentru comiterea infractiunii de incredintare cu buna stiinta a autoturismului catre o persoana care nu are permis de conducere.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI