Potrivit judecatorilor Tribunalului Galati, Ioan Felea a intrat in camera fiicei sale si a eliberat gazul dintr-o butelie cu scopul de a provoca o explozie. Incidentul s-a produs pe 20 aprilie 2016, noteaza adevarul.ro.

In acest fel, barbatul ar fi vrut sa se razbune pe sotia lui pe care o banuia ca are un amanat. Femeia lucra in Marea Britanie si inainte de incident il informase  ca va mai ramane acolo inca sase luni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Inainte de a da drumul la gaz, barbatul i-ar fi spus copilei: "Daca ma iubesti, vom muri impreuna". Atunci, fetita s-a ascuns sub o patura si a sunat la 112 si i-a spus ce s-a intamplat mamei sale, cu care vorbea pe internet. Disperata, femeia a sunat la vecini care s-au dus repede la ea.

"Ne-a sunat ca el vrea sa dea foc la casa cu tot cu fetiţa inauntru. Cand am auzit ca e vorba de copil, ne-am dus. Eram si noi speriati. Cand am ajuns acolo, usa era incuiata, iar el era inauntru cu fetita, cu butelia deschisa. Mirosea a gaz. I-am zis sa dea drumul la usa, sa nu faca asta.

El nu si nu, ca nu se intoarce nevasta lui acasa", a povestit Chiţa Gherghisan, o vecina.

Pe langa timpul petrecut in inchisoare, barbatul trebuie sa ii plateasca fiicei sale daune morale de 30.000 de lei. Fetita se afla in grija bunicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si