Deranjat de țevile de apă din apartamentul său, gorjeanul care locuiește la parterul unui bloc s-a gândit să rezolve singur problema și să le taie, chiar daca asta ar fi însemnat să-l lase fără apă pe vecinul său de la etajul 1.

Nicolae Sandu care locuieşte la etajul 1 al unui bloc se spală la lighean încă din luna octombrie. Nu poate face duş pentru că l-ar inunda pe vecin.


Până să afle ce se întâmplă în casa vecinului său, bărbatul şi-a primit câteva injurii. Aşa că, s-a dus la el să vadă ce se întâmplă: "A început cu injurii. Mi-a permis accesul în apartament și m-am uitat", a declarat Nicolae Sandu.

Citeste si: Cercetător în neurooncologie român care a studiat în SUA, se chinuie de un an de zile să-și echivaleze studiile în România

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Accident incredibil produs în Suceava! Doi tineri s-au îmbătat şi au schimbat locurile la volan

Când a intrat în apartamentul vecinului său, bărbatul a observat că ţevile erau tăiate. Bărbatul, revoltat, l-a întrebat dacă are galerie de artă în baie. Atunci, vecinul a spus că le-a tăiat ba pentru că nu îi plăceau din punct de vedere estetic,"ba că sunt degradate, nici el nu știe sigur".


De atunci Nicolae Sandu a hotărât să se spele doar la lighean pentru că nu vrea să aibă un cobflict cu el.

Dacă mă spăl în capul lui, cum au zis prieteni, colegi, să îi curgă apa în apartament, vine, mă deranjează, mă înjură, cum m-a înjurat atunci, deși eram nevinovat, nu aveam de unde să știu eu ce se întâmplă în apartamentul lui, pentru că le retezase", a precizat Nicolae Sandu.

Citeste si: Denisa, logodnica tânărului care a murit în accidentul din Spania, la capătul puterilor

Gorjeanul a făcut mai multe sesizări la instituţiile competente. Doar că, până acum, problema a rămas nerezolvată. I-a şi propus vecinului să aducă un instalator pentru a-i monta din nou ţevilă, dar acesta a refuzat pe motiv că, "l-ar încurca la design" din nou.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si