Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Harghita în stare gravă după ce s-a luptat cu ursul pentru a-și salva calul

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din satul Vidăcut, judeţul Harghita este în stare gravă. Omul a sărit în faţa unui urs pentru a-şi apăra calul.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Individul a venit de la stână, marți seara, acasă, iar când a ieșit în grădină a văzut cum un urs era pe cale să îi atace calul. Omul a luat o bâtă și a pornit la luptă cu animalul.

În stare gravă după ce s-a luptat cu ursul pentru a-și salva calul

Propietarul calului a fost rănit foarte grav de urs. Apoi a continuat să se târască până în casă pentru a-și alerta soția. Femeia a apelat la 112, dar a cerut și ajutorul vecinilor.

Citeste si: Tad, câinele polițist, erou într-o misiune în cazul dispariției unei femei din Neamț

Soțul femeii a suferit numeroase plăgi prin muşcătură la nivelul gâtului, trupului şi membrelor.

Apoi a fost transportat la spitalul din Odorheiul Secuiesc însă, în cele din urmă, a ajuns la spitalul din Miercurea Ciuc, fiind băgat direct în operaţie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Dolj: Un poliţist a salvat viaţa unui bărbat căruia i s-a făcut rău în sala de aşteptare de la Serviciul Rutier

Bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală care a durat circa trei ore şi jumătate. În prezent, bărbatul este la Terapie Intensivă, încă în stare gravă, dar stabilă.

Citeste si: O femeie din Alba a sfârșit tragic în timp ce făcea țuică. Trupul ei a fost găsit carbonizat

Vecinii bărbatului lovit de urs au declarat că au făcut multe plângeri pentru reglementarea situaţiei în ceea ce priveşte urşii din zonă, dar nu s-a întâmplat nimic. Ei spun că numărul acestora este mult mai mare decât ar trebui şi că le este teamă să iasă din casă după ora 17.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI