Agresorul în vârstă de 33 de ani l-a bătut

Citeste si: Un melc fără cochilie, cauza haosului feroviar de la sfârşitul lunii trecute

Citeste si: O ieșire cu prietenii la bere i-a adus sfârșitul tragic unui tânăr de 20 de ani

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

cu bestialitate pe tatăl său. L-a izbit de o ușă, l-a trântit la pământ, iar apoi l-a lovit cu picioarele, după care s-a dus să se culce.
Victima a ajuns la spital în urmatoarea zi, iar după câteva zile de la internare s-a declarat decesul.

Citeste si: Adrian Mutu a criticat România U21 după victoria cu Anglia: ”Astea nu le analizăm? Să fim corecți! Au fost greșeli mari”

Citeste si: George Pușcaș este asaltat de oferte, după prestaţiile de la EURO 2019! Atacantul României U21, aproape de Premier League!

„După o ceartă între tată și fiu, totul a degenerat. Bărbatul în vârstă de 33 de ani l-a lovit pe tatăl său în repetate rânduri.

Ulterior, a doua zi, starea bărbatului agresat s-a agravat și a fost transportat la spital. După câteva zile de la internare, s-a declarat decesul.
Poliiștii din cadrul Poliției Târgu Frumos l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat și urmează ca acesta să fie prezentat în fața judecătorilor cu propuneri legale”, a precizat o sursă din cadrum anchetei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si