Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Mehedinți a fost bătut și abandonat pe câmp, de un grup de tineri. Mărturiile șocante ale victimei: "A zis să mă dau la o parte că mă calcă". Ireal de la ce a pornit totul

Un grup de tineri a bătut și abandonat pe câmp un bărbat de 63 de ani, din Mehedinți. Bărbatul face mărturii șocante despre chinul prin care a trecut. Cum a ajuns în această situație?

Elena Tasca,

Un bărbat din Mehedinți a fost bătut și abandonat pe câmp de un grup de tineri.

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz revoltător a avut loc în Mehedinți. Se pare că un bărbat de 63 de ani a fost bătut și abandonat pe câmp de mai mulți tineri. Motivul pentru care aceștia au recurs la gestul șocant este ireal. Ce s-a întâmplat între victimă și agresori, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro?

A fost bătut de grupul pe care a încercat să îl ajute

Conform sursei citate anterior, bărbatul a fost lovit de un grup format din mai mulți tineri, care se plimbau cu ATV-urile. Tinerii ar fi trecut, în mod ilegal, pe terenul său.

Bărbatul de 63 de ani le-ar fi sugerat acestora să o ia pe alt drum, pentru că ar fi mai bun.

În acel moment, tinerii s-ar fi enervat și ar fi început să fie agresivi cu bărbatul.

Tinerii se pare că au început să îl lovească și să îl amenințe.

Citește și: Caz șocant în Suceava! Cadavrul unui tânăr de 26 de ani a fost găsit pe un drum județean. Cum s-a petrecut tragedia?

Foto simbol- plimbare cu ATV-ul

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

”Veneau din partea opusă ATV-URI. Era un grup, îmi închipui peste 50 de ATV-uri. Băi băieţi, nu ăsta e drumul, la 200 de metri mai la vale, ăla e drumul. Tot pe proprietatea mea trece, dar ăla e drum. A zis să mă dau la o parte că mă calcă. A demarat ca să treacă peste mine. Apoi au sărit toţi, m-au pus jos ca în betonieră, pumni picioare în nămol acolo”, a mărturisit victima, potrivit observatornews.ro.

Victima a mărturisit că a fost salvată de o tânără din grup, care i-ar fi îndemnat pe ceilalți să se oprească. Mai mult decât atât, tinerii ar fi încercat să îi ofere bani bărbatului pentru a îl face să tacă.

”O domişoară care a fost pe primul ATV a stigat: Nu mai daţi că îl omorâţi. A venit unul din grup cu 50 de lei. N-am vrut să-i iau”, a mărturisit victima, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul celor 17 pacienți decedați la Spitalul Pantelimon? Decizia luată de Colegiul Medicilor. "Datoria noastră este de a face acest adevăr public"

Polițiștii au deschis un dosar penal

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

După ce ar fi fost abandonat pe câmp de tineri, bărbatul a ajuns acasă, iar soția acestuia a alertat autoritățile. În urma unui control medical s-a stabilit că bărbatul a suferit un traumatism și o contuzie de coloană.

”Traumatism crano-cerebral închis, contuzie de coloană lombară. În urma evaluărilor s-a stabilit că nu necesită internare”, a transmis un reprezentant al Spitalului Județean de Urgență, potrivit observatornews.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI