Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Neamț a fost găsit fără suflare în apele Siretului. Acesta fusese dat dispărut de familie în urmă cu câteva zile

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în localitate Valea Ursului, care fusese dat dispărut în urmă cu câteva zile de către familia sa, a fost găsit fără suflare în apele râului Siret de către un pescar, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Alexandra Costea,

Un bărbat din Neamț a fost găsit fără suflare în apele Siretului. Acesta fusese dat dispărut de familie în urmă cu câteva zile

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat de 31 ani, din judeţul Bacău, cu privire la faptul că, în albia râului Siret, din localitatea Icuşeşti, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin. Poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, un bărbat în vârstă de 46 ani, din Valea Ursului, care la data de 8 iunie ar fi plecat de la stâna unde lucra, din localitatea Icuşeşti", a transmis inspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani era recunoscut pentru afecțiunile sale psihice, iar investigația ia în considerare ipoteza sinuciderii.

Citește și: Un tânăr s-a răsturnat cu maşina după ce a intrat în fostul post de poliţie de la Bănești, Prahova. Accident mortal pe DN1

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Oamenii legii continuă ancheta în vederea clarificării circumstanțelor și sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Focuri de armă într-un autobuz din Capitală. Au intervenit trupele antitero

Un atac armat a avut loc sâmbătă noaptea într-un autobuz din sectorul 4 al Capitalei.

La fața locului au sosit luptătorii Brigăzii Antiteroriste a SRI.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Un autobuz a fost vandalizat sâmbătă noaptea în București. S-au tras focuri de armă asupra mijlocului de transport în comun și au intervenit mascații antitero.

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții în zona Cuţitul de Argint din sectorul 4 al Capitalei.

Citește și: Fenomenele extreme fac prăpăd în România! Noua avertizare a meteorologilor| HARTĂ

Un autobuz al Societăţi de Transport Bucureşti care se retrăgea spre depou a fost atacat în jurul orei 23.15 cu focuri de armă de un autor necunoscut.

Urmare a incidentului, geamul uşii din mijloc a autobuzului a fost complet distrusă de gloanţe, la fel şi un geam, potrivit Puterea.ro.

Din fericire, în respectivul autobuz nu se afla nicio persoană.

Sosiţi imediat la faţa locului, luptătorii Brigãzii Antiteroriste a SRI au izolat zona, în vreme ce alte trei echipaje ale Secţiei 14 Poliţie au demarat cercetările în vederea depistării persoanei care a tras în autobuz.

Citește și: Preot ortodox, găsit mort în casă, la Arad. "Nu pot să accept această veste"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI