Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Sibiu a intretinut raporturi sexuale cu trei fete de 12 – 14 ani

Un barbat din municipiul Sibiu, suspectat ca ar fi intetinut raporturi sexuale, de mai multe ori in perioada 2014 – 2017, cu trei minore din familii nevoiase, dupa ce a castigat increderea parintilor care au lasat fetele sa mearga la domiciliul lui, a fost arestat. El este acuzat de act sexual cu un minor, iar politistii incearca sa stabileasca numarul exact al victimelor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In cursul lunii septembrie, politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu au obtinut date ca un barbat in varsta de 50 de ani, domiciliat in municipiul Sibiu, ar fi obisnuit sa se imprieteneasca cu familiile nevoiase ale unor minore din judetul Sibiu, si, dupa ce castiga increderea parintilor, sibianul lua minorele la domiciliul sau unde intretinea raporturi sexuale cu ele.

Astfel, in perioada 2014 – 2017, barbatul ar fi intretinut de mai multe ori raporturi sexuale cu mai multe minore cu varste cuprinse intre 12 – 14 ani.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul a fost identificat si prins, fiind prezentat instantei care a dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu minori.

Politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu continua cercetarile pentru a stabili numarul exact al victimelor.

Surse din ancheta au precizat, pentru news.ro, ca pana acum exista indicii cu privire la trei victime cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI