Ce secret ascunde fotografia?

Cei doi s-au certat, iar femeia a obținut un ordin de restricție împotriva bărbatului, relatează cancan.ro. Omul a încălcat ordinul de două ori, iar viața femeii și a copilului au devenit un calvar. În ultimă instanță, acesta a trimis femeii o fotografie cu băiețelul lor – pe care îl luase pentru a merge cu el la plimbare și a amenințat că îl va omorî pe cel mic.

Arestat după ce i-a trimis o poză iubitei sale. Ce secret ascunde fotografia?

Citeste si: Un băiețel de trei ani din Constanța dat dispărut, a fost găsit acasă, dormind sub o masă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Am vrut să mă despart de el de nenumărate ori, dar mă bătea și mă amenința. Îmi spunea că dacă plec de lângă el, nu îmi mai voi vedea copilul. Am primit amenințări că îi face rău copilului dacă nu ne împăcăm, dar nu l-am crezut. La scurt timp am primit poză cu băiatul”, a declarat femeia, conform stirileprotv.ro.

Arestat după ce i-a trimis o poză iubitei sale. Ce secret ascunde fotografia?

Citeste si: „Mi se pare ceva făcut pe furiș”- declarația uluitoare a tatălui lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Femeia a reușit să își ia copilul cu ajutorul polițiștilor, judecătorii au eliberat pe numele lui un ordin de protecție pe șase luni, dar în decurs de câteva zile, restricția a fost încălcată de două ori. Bărbatul din Suceava a fost reținut abia joi.

Citeste si: Gestul șocant al unui bărbat din Argeș! A încercat să răpească o copilă, în plină zi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si