Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Timisoara a violat o fetita de 10 ani. Chinurile au durat 2 ani. Cum a fost posibil ca fata sa taca atat timp si cum a iesit totul la iveala. Detalii halucinante!

Caz socant in Timis! Un barbat a violat o fetita de 10 ani in repetate randuri.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Timp de doi ani acesta a supus-o la chinuri pe copila. Potrivit presei locale, individul ar fi profitat de fata atat acasa la el, cat si la locul de munca.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Totul a iesit la iveala in momentul in care parintii fetei au aflat si au depus plangere la POlitie. Grozavia ar fi durat vreme de doi ani.

„Incepand cu anul 2016, pe cand persoana vatamata B.M.R. avea varsta de 10 ani si pana in luna aprilie 2018, inculpatul P.M. a obligat-o sa intretina relatii sexuale orale cu el, atat la domiciliul sau din com.

Giarmata, sat Cerneteaz, cat si la locul acestuia de munca”, au aratat reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, potrivit tion.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI