Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Vaslui umblă gol pe străzi. Cine este, de fapt, bărbatul care a scandalizat tot satul

Caz incredibil la Vaslui, în Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir! Un bãrbat în vârstã de 52 de ani, Siminică Istrati, cercetat penal pentru că, în urmă cu trei săptămâni, ar fi încercat să abuzeze sexual un bărbat din acelasi sat, se dezbracă și umblă pe străzile din localitate, speriindu-si consătenii.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

O femeie din sat povestește că de curând, Siminicã a intrat în gospodăria sa și s-a izbit în ușă, vrând să o deschidă, dar fără succes. În cazul unei alteia, ar fi intrat noaptea, peste ea, în casă. Apucăturile bărbatului continuă cu manifestările dezinhibate, pe care le are pe ulițele din sat. Se dezbracă, și, spun oamenii, strigă după copii.

Citeste si: O adolescentă s-a sinucis după ce autorităţile şi familia au obligat-o să se mărite cu bărbatul care a violat-o! Tânăra a înghiţit otravă pentru şobolani! Vezi când s-a întâmplat!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Lăsat liber după ce a vrut să își violeze consăteanul, Siminică își face de cap!

“E un pericol pentru copiii din mahalaua noastră, la câte face el. Mie mi s-a izbit noaptea în ușă, iar peste Ana a intrat în casă. Pe Valerică l-a abuzat. E ceva de gândit la el”, spune persoana din Plotonești care l-a surprins pe Siminică în câteva fotografii, scrie vremeanoua.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI