Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Zalau sustine ca poate vindeca durerile printr-o singura atingere

Chiar poate vindeca durerile oamenilor printr-o atingere? Un barbat din Zalau, care isi spune mester de oase, nu ezita sa se laude ca metodele sale de tratament sunt mai bune decat orice medicament. Iata, insa, ce parere au medicii despre astfel de practici.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nici medicina secolului XXI n-ar fi la fel de eficienta precum metodele lui. Stefan Tifrea se recomanda mester de oase si spune ca atingerile sale curata durerea de pe trupul oricarui suferind.

-Am o munca de birou si de cateva zile ma doare capul..  Se poate face ceva? O sa incercam sa vedem ce se poate face...

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Durerile articulatiilor si chiar ametelile ar disparea miraculos in mainile vraciului. O sedinta costa intre 30-40 de lei, dar Stefan spune ca tratamentul da roade dupa mai multe sesiuni.

Maseur la origini, dar convins ca poate mai mult, Stefan sustine  ca a facut niste cursuri peste hotare.

Acum isi spune in termeni formali osteoterapeut- o denumire de care insa medicii specialisti nici n-au auzit.

Vasile Pop- medic: nu sunt de acord cu acesti ortopezi rurali care mai degraba invata urechistic anumite proceduri. Recomand ca bolnavul cand are o anumita suferinta sa se prezinte la medicul de familie care in functie de suferinta bolnavului va orienta bolnavul spre o anumita specialitate.

Remediile traditionale ii impart pe oameni in doua tabere. Unii cred orbeste in atingerile vindecatoare,  altii- doar in specialistii acreditati.

Bolnavii care aleg terapiile alternative sunt sfatuiti sa isi aleaga terapeutul dupa o documentare amanuntita si numai dupa ce au consultat un medic acreditat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI