Nici nu va puteti imagina ce grozavii se pot intampla in Romania chiar sub ochii autoritatilor. De la un imprumut cu camata in valoare de 15 000 de euro, pe care victima nu i-a putut returna din cauza dobanzilor fabuloase, s-a ajuns la incaierari de o cruzime cumplita intre celebrul clan Chira si o alta familie controversata, cea a Cartofarilor.

Victima isi aminteste cu groaza ca abia a scapat cu viata: „ Au intrat zece sau cinsprezece persoane peste mine cu bate, cutite, inarmati toti si au inceput sa ma ia la bataie. Mi-au dat in cap pana n-am mai stiut de mine.  Am cazut si au inceput toti sa mi dea cu picioarele, cu pumnii”.

"L-a chemat cineva acolo si a fost omorat, batut, lasat in coma de moarte. Nu se poate, unde suntem, in jungla?”, spune revoltata mama victimei.

Exista si un martor ocular care a incercat sa salveze victima dar a ajuns si el in vizorul clanului. Amenintat sa si retraga marturia, sta acum ascuns de teama.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei acuzati ca au pornit macelul nu au vrut sa vorbeasca in fata camerei. Este insa evident ca au niste socoteli de incheiat familia victimei. Stau marturie conversatiile prin videotelefon purtate intre familiile vrajmase.

 

RAZBOIUL CONTINUA!

Credeti ca totul s a terminat cu bataia crunta aplicata victimei? Va inselati! Peste doua zile, agresorii s-au intors si au aruncat cu sticle incendiare in casa victimei.

Din cate se pare, nu sunt dispusi sa renunte daca nu vor primi ce-si doresc.

„Ei vor casa cu orice pret. Le-am dat dobanzi, le-am dat bani. Au venit si i-au bagat pistolul la baiat in gura acum doi sau trei ani, s-a musamalizat si dosarul ala”, povesteste mama victimei.

CE face politia pentru a pune capat acestui conflict? Noi n-am reusit sa aflam, victimele spun insa ca exista niste probleme, chiar daca n-au nicio proba care sa le sustina acuzatiile extrem de grave...

Probabil ca razboiul clanurilor interlope va dura la nesfarsit. Autoritatile trebuie sa ia masuri dure impotriva lor altfel oameni nevinovati ar putea plati cu viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si