In seara de luni, in jurul orei 23.30, femeia, de 43 de ani, angajata la o firma de taximetrie, a sunat la numarul de urgenta 112, spunând ca un client a determinat-o sa opreasca pe o strada intunecata, unde a incercat sa o agreseze, arata reprezentantii Politiei Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, taximetrista l-a luat pe client din zona Dorobanti, barbatul ezitând asupra destinatiei.

Ulterior, el i-ar fi spus femeii sa il duca in cartierul Pantelimon, intr-un loc intunecat din apropierea lacului, unde a amenintat-o cu cutitul, pentru a intretine relatii sexuale cu el.

Femeia s-a impotrivit si, in final, a negociat cu agresorul, oferindu-i 100 de lei pentru a o lasa in pace, mai spun sursele citate. Inainte sa plece, barbatul i-a fotografiat legitimatia si a amenintat-o pe taximetrista ca va avea de suferit daca va depune plângere, potrivit acelorasi surse.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

In urmat investigatiilor, agresorul a fost identificat si dus la Sectia 9 Politie din Capitala pentru a fi audiat. Potrivit surselor citate, autorul faptei era proaspat eliberat din penitenciar. El a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce, in 2005, a agresat o femeie in parcul Herastrau din Bucuresti.

Cercetarile sunt continuate, cu barbatul in stare de retinere, urmând a fi prezentat magistratilor.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si