Close sidebar
Close sidebar

Un barbat s-a aruncat din tren si a murit pe sine la Targu Jiu. Motivul pentru care a facut gestul fatal este halucinant

Un barbat a murit pe sinele trenului care tocmai plecase din statia Targu Jiu, dupa ce s-a aruncat pe usa vagonului. Calatorii au auzit un zgomot puternic si au crezut ca garnitura a lovit ceva.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O tragedie cumplita s-a petrecut duminica seara, in gara de la Targu Jiu, cand calatorii din primul vagon al trenului care sosise de la Petrosani si mergea spre Craiova au auzit un zgomot puternic. Garnitura abia plecase din statia Targu Jiu si la nici 200 de metri dupa ce s-a pus trenul in miscare, calatorii au auzit un zgomot ata de puternic incat s-au gandit ca vagonul in care se aflau a lovit ceva. Mecanicul a oprit imediat si mai multi calatori au coborat sa vada ce s-a intamplat.

"S-a auzit un zgomot ca si cum ar fi fost vagonul lovit de ceva. Imediat trenul s-a oprit, desi nimeni nu intelegea de ce, pentru ca doar ce plecasem din gara. Trenul atunci iesea din statie si era clar ca ceva lovise vagonul. Cand am coborat am vazut ce se intamplase”, a marturisit unul dintre calatori.

Un barbat sarise din tren, de la primul vagon, desi garnitura abia se pusese in miscare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„A plecat trenul din statie si nici nu s-a pus bine in miscare ca a trebuit sa opreasca. Domnul a sarit de la primul vagon. Nu il stie nimeni, nu era din zona garii ca sa il mai fi vazut pe aici. Trenul pornise la 20.44 din gara si, iata, ca acum, la aproape 21.30, se pune iar in miscare”, a mentionat un angajat al garii din Targu Jiu.

Oamenii care au vazut ce se intamplase au sunat imediat la 112, cu speranta ca se mai poate face ceva pentru barbatul calcat de tren. Medicii de la Ambulanta Gorj au sosit la fata locului si au putut doar sa constate ca ranile suferite de barbat nu sunt compatibile cu viata, deci nu au mai fost efectuate manevrele de resuscitare.

S-a deschis un dosar penal si politistii au aflat ca barbatul avea aproximativ 50 de ani si locuia in Dragutesti.

Omul vroia sa ajunga pa Petrosani si s-a urcat din greseala in trenul care tocmai sosise de la Petrosani. Cel mai probabil este ca barbatul a crezut ca va reusi sa coboare din tren, ca sa nu calatoreasca in directia opusa destinatiei lui, insa decizia lui l-a costat viata.

Mecanicul trenului a fost testat cu etilotestul si a rezultat ca barbatul nu consumase bauturi alcoolice. Dupa aproximativ 50 de minute de la tragicul accident, trenul s-a repus in miscare, in directia Craiova.

Sursa: padurarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI