Un bărbat proaspăt căsătorit s-a înecat în mod tragic în timp ce se afla în luna de miere în Hawaii – iar problemele miresei nu s-au încheiat aici, pentru că hoții au smuls lucrurile cuplului pe plajă și le-au furat mașina închiriată.

Citește și: O mireasă a aflat după nuntă că mai are câteva zile de trăit

Steven Phan și soția sa, Brittany, își sărbătoreau noua viață împreună în Honolulu, pe 1 iunie, când Phan a dispărut sub surf în timp ce făceau snorkeling, potrivit NY Post.

Citește și: Un cuplu a fost implicat într-un accident, chiar în ziua nunții

Un pescar hawaian l-a tras la țărm, iar alți turiști au încercat să-i aplice manevre de resuscitare înainte de sosirea primelor echipaje de urgență, a raportat postul local KTIV.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cel puțin zece persoane au murit, după ce un autobuz cu nuntași s-a răsturnat

Tinerii erau căsătoriți de doar trei luni, potrivit unei pagini GoFundMe. „Cum nu putea fi mai rău, toate bunurile lui Brittany și Steven au fost furate, hoții le-au luat telefoanele mobile, portofelele, banii, îmbrăcămintea, ba chiar și-au furat și mașina închiriată”, se spune pe pagina respectivă.

Steven Phan și soția sa, Brittany

Steven Phan și soția sa, Brittany

[Sursa foto: Twitter]

Pe plaja respectivă nu exista niciun salvamar

Honolulu intenționează să plaseze un nou post de salvamar pe plajă în urma protestelor publice pentru mai mulți salvatori de urgență pe plajele orașului, potrivit KITV.

Citește și: Risc de holeră în Marea Neagră, la 300 de kilometri de România. Accesul oamenilor pe plajă, interzis

„Suntem cu toții șocați, triști și cu inima frântă de pierderea unui om atât de mare ca Steven”, se spune pe pagina GoFundMe.

Citește și: Mâncarea procesată provoacă depresie

„Steven a găsit întotdeauna o modalitate de a face parte din viața tuturor, indiferent de distanță. Steven a fost un prieten adevărat și un soț uimitor. Steven, ne va fi incredibil de dor de tine”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si