Un caz revoltător are loc în România. După ce și-ar fi înjunghiat mortal soția, pe o stradă din Drăgăneşti-Olt, detalii șocante din trecutul bărbatului au ieșit la suprafață.

Se pare că în urmă cu doi ani, acesta și-ar fi agresat propria fiică, care, la momentul respectiv, avea vârsta de 13 ani, potrivit news.ro.

Și-a înjunghiat mortal soția la doi ani după ce și-ar fi abuzat fiica

În urmă cu o zi, în timp ce se afla cu soția pe o stradă din Drăgănești-Olt, un bărbat a luat o decizie șocantă, ca urmare a unui conflict. Acesta și-a înjunghiat soția și a fugit de la locul faptei. 

Din păcate, la scurt timp după ce a fost transportată la spital, femeia s-a stins din viață.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Foto simbol- bărbat cu un cuțit în mână

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul ar fi fost prins la câteva străzi distanță de la locul tragediei. Acesta se pare că a ajuns la sediul poliției pentru audieri.

”La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din oraşul Drăgăneşti-Olt, după care ar fi fugit într-o direcţie necunoscută.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a decedat. În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei pe strada Livezilor din oraşul Drăgăneşti-Olt, acesta fiind condus la sediul poliţei pentru audieri”, s e arată în comunicatul transmis de IPJ Olt.

Citește și: VIDEO- Un nou atac armat! Patru persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul slujbei. Întregul moment a fost transmis live

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se pare că au ieșit la iveală detalii șocante despre bărbatul bănuit că și-a înjunghiat mortal soția. În urmă cu doi ani, acesta și-ar fi abuzat fiica de 13 ani. Asupra acestuia autoritățile ar fi întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de viol și agresiune sexuală.

”La data de 15 iulie 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Sprâncenata, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în cursul anului 2022, în timp ce se afla în Austria, ar fi fost violată şi agresată sexual de către tatăl său, în vârstă de 36 de ani. Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea de măsuri legale”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si