Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat și-a prins soția în pat cu colegul de serviciu și riscă să stea ani buni după gratii. Ce a făcut

Un bărbat și-a prins soția cu colegul de serviciu în pat și riscă să stea mai mulți după gratii. Asta după ce a intrat cu o rangă în camera în care cei doi își făceau de cap.

Sorin Negru,

John Dimmig și soția care l-a înșelat


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din Florida a încercat să-l bată până la moarte pe amantul soției sale după ce i-a prins împreună în pat pe cei doi, potrivit rapoartelor poliției, citate de Fox News.

Citește și: Scene halucinante într-o primărie din Olt! Edilului i-a căzut cu tronc o angajată și a hărţuit-o mai bine de un an

Bărbatul furios în vârstă de 33 de ani, John Dimmig, s-ar fi năpustit în camera de hotel unde se aflau cei doi amanți cu o rangă neagră de aluminiu.

Bărbatul și-a ieșit complet din minți după ce a găsit-o pe soția sa, Christie Barbato, în pat cu colegul ei de serviciu.

"Am știut că vrea să mă ucidă"

Soțul înșelat a închis ușa în urma lui și l-a atacat pe iubitul femeii, doborându-l cu o lovitură de bâtă și apoi lovindu-l pe podea.

Dimmig l-ar fi lovit cu arma de metal de cel puțin trei ori pe nefericitul amant.

Citește și: Gestul disperat făcut de un bărbat din Brașov! A intrat peste fosta iubită în casă şi a refuzat să plece, după ce s-au despărțit

"John! Oprește-te! Sângerează!", a țipat Christie Barbato, conform unei înregistrări audio a camerelor de supraveghere. Dovezile au fost prezentate de biroul șerifului din Palm Beach în instanță.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Christie Barbato l-a tras cu disperare pe soțul care își ieșise din minți de pe amantul care era mai mult mort decât viu.

„Nu te apropia din nou de soția mea!”, a amenințat bărbatul încornorat înainte ca să iasă pe ușă în jurul orei 22.00, arată sursa citată.

Cei doi soți, în vremurile fericite

Victima, un tehnician de imagistică medicală, a declarat poliției că dacă Christie Barbato nu ar fi intervenit, Dimmig l-ar fi ucis. „Am simțit că vrea să mă omoare”, a spus bărbatul.

Barbato a sunat apoi la poliție, iar ofițerii șerifului au găsit victima pe un pat ținând un prosop pe capul lui care sângera abundent, potrivit documentului prezentat în presă.

Citește și: Un bărbat gelos și-a mușcat iubita de nas. Acesta a ajuns după gratii în urma gestului făcut

Soția lui Dimmig, care lucrează și ea ca tehnician CT, se întâlnise în acea seară cu victima pentru o băutură și apoi au ajuns amândoi în camera închiriată, unde sperau să aibă parte de o întâlnire romantică.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Imaginile de supraveghere l-au surprins pe Dimmig, cu ranga în mână, când a sosit și a plecat de la "ciubușorul de nebunii" al celor doi.

John Dimmig și soția care l-a înșelat

După ce Barbato a spus poliției că soțul ei este responsabil pentru bătaia îngrozitoare, ei l-au intervievat pe Dimmig. Acesta a susținut inițial că nu a părăsit casa din Lake Park toată ziua, cu excepția unei scurte vizite la magazinul alimentar.

Ulterior, Dimmig a recunoscut că avea o bară metalică, dar a negat că a lovit pe cineva cu ea.

Cu toate acestea, poliția a obținut dovezi care i-au subminat alibiul, susține declarația din instanță. Agresorul riscă acum să petreacă mai multe luni sau ani după gratii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI