Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece nora și ginerele, suspectându-i de infidelitate. Italianul ar fi fost îndrăgostit de femeie: „Tata era îndrăgostit de soţia mea”

Întreaga Italie a fost zguduită de o crimă șocantă! Un bărbat în vârstă de 44 de ani este acuzat că și-a ucis nora și ginerele. Potrivit agenției de presă ANSA, se presupune că individul îi suspecta pe cei doi de infidelitate. Autoritățile desfășoară investigații pentru a aduce mai multă claritate în acest caz dramatic.

Alexandra Costea,

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece nora și ginerele, suspectându-i de infidelitate. Italianul ar fi fost îndrăgostit de femeie: „Tata era îndrăgostit de soţia mea”

[Sursa foto: La Stampa]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alfonso Caiazzo, fiul presupusului criminal, a fost cel care a făcut publice informațiile referitoare la incidentul care i-a nenorocit familia.

Tânărul a fost cel care a descoperit trupul neînsuflețit al cumnatului său, realizând mai apoi că și soția sa se afla în pericol. Întregul scenariu a creat o atmosferă de groază și disperare în rândul membrilor familiei, iar Alfonso a fost cel care a luat măsuri pentru a solicita ajutor și a proteja ceilalți membri ai familiei în situația critică.

Citește și: Caz halucinant într-un azil de bătrâni! O femeie s-a stins din viață după ce a fost tratată cu o pungă de mazăre congelată

Acesta și-a sunat de urgență partenera pentru a o avertiza să se încuie în casă, ba chiar să nu deschidă ușa nimănui. Din nefericire, în momentul în care Alfonso a ajuns acasă, era deja mult prea târziu: a descoperit cu groază că soția sa zăcea fără suflare în baie, fiind ucisă de propriul său tată.

Criminalul era îndrăgostit nebunește de nora sa

Prins într-o stare de disperare, tânărul italian a început să-și caute în grabă copii, în tot acest timp fiind cuprins de frica celui mai negru scenariu posibil. Cu toate acestea, vecinii au intervenit rapid și au reușit să-i salveze pe cei mici, protejându-i de un destin tragic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Luigi, ginerele criminalului, a fost împușcat de șapte ori, în timp ce Maria Brigida, nora acestuia, a fost împușcată de cinci ori. Alfonso și sora sa geamănă nu au ezitat să dezvăluie autorităților că tatăl lor este responsabilul pentru acest act oribil.

Citește și: Un italian a găsit în pereții casei moștenite o comoară de miliarde de lire. "Economiile de-o viață ale bunicului meu"

Raffaele Caiazzo a vîzut negru în fața ochilor atunci când a observat cum cineva se apropia de nora sa la un restaurant. Alfonso bănuia că tatăl său era îndrăgostit de soția lui, având în vedere că acesta i-ar fi mărturisit că a avut o relație cu ea.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Fantezia tatălui meu ne-a stricat viața, așa că eu și Anna i-am spus mamei că nu mai vrem să-l vedem ”, a declarat italianul. Mai mult, chiar și sora bărbatului a confirmat că întreaga familie suspecta, de câteva luni deja, că tatăl lor era obsedat de noră. 

Citește și: Povestea de succes a Anei: cum a ajuns de la îngrijitoare la patroana unui magazin cu produse tradiționale din Spania? „Întotdeauna am muncit mult”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI