Cei doi s-au cunoscut print intermediul site-ului Tinder si se intalnisera de cateva ori. La ultima intalnire, Francia Ruth Ibarra (26 de ani) a refuzat sa faca sex cu Emmanuel Delani Valdez Bocanegra. Acesta a ucis-o, apoi i-a dizolvat cadavrul in soda caustica si acid clorhidric.
Politistii au descoperit in apartamentul criminalului saci de gunoi cu oase si canistre cu acid clorhidric si soda caustica.
Mai mult, anchetatorii au mai gasit si 6 kilograme de carne de origine umana.
Hainele tinerei si geanta acesteia au fost gasite in apartamentul barbatului.
Testele ADN au relevat faptul ca resturile umane gasite sunt ale Franciei Ruth Ibarra.
Barbatul a fost arestat, scrie Metro.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul site-ului Tinder si se intalnisera de cateva ori. La ultima intalnire, Francia Ruth Ibarra (26 de ani) a refuzat sa faca sex cu Emmanuel Delani Valdez Bocanegra. Acesta a ucis-o, apoi i-a dizolvat cadavrul in soda caustica si acid clorhidric.

sursa foto: CEN
sursa foto: CEN

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politistii au descoperit in apartamentul criminalului saci de gunoi cu oase si canistre cu acid clorhidric si soda caustica. Mai mult, anchetatorii au mai gasit si 6 kilograme de carne de origine umana. Hainele tinerei si geanta acesteia au fost gasite in apartamentul barbatului.

Testele ADN au relevat faptul ca resturile umane gasite sunt ale Franciei Ruth Ibarra. Barbatul a fost arestat, scrie Metro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si