Trupul femeii britanice, pe nume Dawn Walker, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit pe un câmp, la patru zile după ce s-a căsătorit cu Thomas Nutt, de 45 de ani.

Femeia a fost văzută ultima dată în seara nunții, pe 27 octombrie 2021, informează  The Independent.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată cum Nutt, care susține că este nevinovat, duce o valiză mare din spatele casei sale până în tufișurile din apropiere, exact când un ofițer de poliție a venit la ușă pentru a face verificări.

Citeste si: Mesajul incredibil al unui elev de 15 ani pe care i l-a trimis mamei sale. Adolescentul s-a stins din viață într-o excursie în Europa

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Știa că ea era acolo, pentru că el o omorâse și i-a pus corpul acolo, înainte de a-l îndesa într-o valiză, a-i fractura oasele pentru a-și atinge acest obiectiv, după care a dus valiza într-un loc în care i-a aruncat corpul”, a declarat procurorul Alistair MacDonald.

Nutt s-a dus mai târziu la o secție de poliție și le-a spus ofițerilor că el și soția lui au fost într-o lună de miere de două zile cu rulota. 

„Ne-am întors și ea mi-a spus că este bipolară și depresivă și vrea să divorțeze. A zis că o să mă bage în închisoare, pentru că am încercat să o violez și să o agresez. A început să țipe și am lovit-o peste față și i-am pus brațul în jurul gâtului”, le-a spus acesta polițiștilor.

„Nu a intenționat să-i provoace rău cu adevărat”

Procurorul MacDonald a spus juriului că Nutt a recunoscut uciderea soției sale, dar spune că „nu a intenționat să-i provoace rău cu adevărat”. 

Citeste si: Disperarea unor părinți din Braşov: Oferă recompensă pentru cel care află ce s-a întâmplat cu fiica lor în anul 1990. "Vrem să ne ducem liniştiţi"

Mai mult decât atât, cei doi nu au fost niciodată în luna de miere, dovadă că bărbatul a mințit. 

Înainte de a se căsători, cei doi au avut o relație de câțiva ani. Vecinii spun că se certau des, iar el chiar a fost arestat la un moment dat pentru că a agresat-o. Cu toate acestea, de fiecare dată femeia îl ierta și ajungeau astfel să se împace. 

Procesul este în plină desfășurare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si