Close sidebar
Close sidebar

Un batran de 70 de ani din Fagaras a ramas blocat in fantana dupa ce a incercat sa-si salveze pisica

Un barbat in varsta de 70 de ani din localitatea Voila a avut nevoie de ajutorul pompierilor dupa ce a ramas blocat in fantana. Batranul incerca sa isi salveze pisica.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul  a vrut sa salveze o pisica si a coborat cu scara in fantana de 8 metri care nu avea apa. Scara s-a rupt si barbatul a ramas captiv in fantana. Sotia a fost cea care a sunat la numarul de urgenta 112 iar pompierii s-au deplasat la fata locului pentru a-l salva pe barbat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Un barbat de 70 de ani din Voila a intrat dupa o pisica intr-o fantana si s-a rupt scara si nu a mai putut sa iasa. Apelul a fost la ora 00.47 si ne-am deplasat cu o autospeciala de interventie care are echipament de salvare din puturi si fantani.

Barbatul nu a fost ranit“, a declarat pentru fagarasultau.ro lct. Col. Dorin Moldovan, comandantul Detasamentului de Pompieri Fagaras.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI