Close sidebar
Close sidebar

Un bătrân de 84 de ani din județul Vaslui a fost prins când abuza o fată de 8 ani

Un bătrân în vârstă de 84 de ani din localitatea Tutova din Vaslui a fost prins când abuza de o copilă de 8 ani la marginea satului.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul era la magazinul din sat când o fetița a venit să-și cumpere ceva dulce. Acesta a bordat-o și a promis că-i dă 5 lei dacă vine cu el la marginea satului. Când au ajuns acolo bărbatul a început să o pipăie în zonele intime.

Citeste si: Imaginea zilei după furtuna din Halkidiki. Un șezlong luat de vânt a ajuns într-un copac

Citeste si: VIDEO| Românii care au scăpat din coșmarul din Halkidiki, în direct cu Silvia Ioniță, la Știrile Kanal D, la ora 19.00.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Scenele revoltătoare au fost surprinse de niște șoferi care treceau pe Drumul European 581. Aceștia l-au imobilizat pe bătrân și l-au dat pe mâna polițiștilor.

Citeste si: În România, numărul de divorțuri a crescut în 2018- Care sunt motivele principale?

Citeste si: O cunoscută actriță din România a trecut prin clipe groaznice, surprinsă de furtuna din Grecia: "Zburau acoperișurile, zburau pahare și sticle de pe mese și bucati din copaci."

Ieri a fost adus în fața judecătorilor din Bârlad care au hotărât arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI