Mihai Dodan avea 88 de ani și locuia singur în casa din localitatea Mogoșești, județul Iași. Vecinii bărbatului povestesc că motivul pentru care a fost ucis este o sumă mai mare de bani, potrivit BZI.ro. Se zvonea în sat că ieșeanul avea mai mulți bani strânși în casă, iar hoții au intrat peste el și l-au ucis.

Citeste si: Imagini înfiorătoare pe străzile din Egipt: Un bărbat a decapitat un om pe stradă în mijlocul zilei

Cum au acționat jefuitorii

Bărbatul jefuit locuia singur într-o casă de la marginea comunei Mogoșești, județul Iași. Vecinii acestuia sunt și ei persoane în vârstă, care acum se tem pentru viața lor. Autoritățiile au fost sesizate, pe data de 1 noiembrie 2021, în jurul orei 16:00.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au confirmat faptul că a fost întocmit un dosar penal sub acuzația de omor. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei exacte a decesului și pentru identificarea celui sau celor care l-au omorât pe ieșean.

Citeste si: Cadavrul unei femei a fost găsit într-o valiză la patru zile după nuntă

Există un cerc de suspecți

„A fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Având în vedere că ancheta este în desfășurare, deocamdată nu putem oferi mai multe detalii privind această situație”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit unor surse judiciare, oameni legii au deja un cerc de suspecți și știu că întreaga crimă ar fi avut drept motiv jefuirea bătrânului.

Din câte se pare, din casa victimei a dispărut o importantă sumă de bani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si