Close sidebar
Close sidebar

Un batran din Gorj a murit ars de viu incercand sa desfaca o punga de pufuleti

Un barbat de la Centrul de Batrani din Suseni, Gorj, s-a stins din viatain spital dupa un incident nefericit. Acesta a incercat sa desfaca o punga de pufuleti si fiindca nu a reusit si niciun angajat nu era prin preajma sa-l ajute, a incercat sa o desfaca cu ajutorul unui chibrit. Imediat i-au luat foc hainele si a fost ars pe maini si pe picioare.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Batranul de 80 de ani a ajuns de urgenta la spital, dar acest lucru s-a intamplat abia dupa cinci ore fiindca angajatii au incercat sa ascunda incidentul.

Din nefericire, barbatul nu a rezistat interventiilor medicilor si s-a stins din viata pe patul de spital, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Politistii fac cercetari in acest caz si au deschis o ancheta pentru ucidere din culpa. Directorul centrului de batrani a fost dat afara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI