Copilul a fost descoperit de catre trecatori si au fost alertati de plansetele puternice care veneau dinspre masina. Cand s-au apropiat l-au vazut pe micut care urla de mama focului, fiind singur in masina.

"Azi, in jurul orei 13:30, in parcarea mall-ului Vivo din Cluj Napoca a fost gasit intr-o masina un bebelus care plangea foarte tare, parintii lui uitandu-l acolo in jur de o ora.

Ei au mers la cumparaturi, iar micutul a fost scos din masina si suspina de la atata plans. Oamenii au vrut sa sparga geamul, dar le-a fost teama sa nu fie acuzati de vandalism dupa. Au sunat la politie si pana a ajuns echipajul, au sosit parintii. Peste 40 de minute dupa ce oamenii s-au sesizat.", a scris cineva pe retelele de socializare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Parintii micutului urmeaza acum sa discute cu autoritatile pentru a lamuri situatie.

Stirea in sine a provocat un val de indignare in randul altor parinti pe retelele de socializare, mai multi parinti acuzandu-i pe cei doi de iresponsabilitate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si