Close sidebar
Close sidebar

Un bebelus de 8 luni, suspect de meningo-encefalită, a murit în timp ce era transportat spre o clinica de specialitate din Iasi. Parintii acuza medicii

Un bebelus de 8 luni din Suceava a murit in timp ce era transportat spre o clinica din Iasi, cu un elicopter. Baiatul era suspect de meningo-encefalită.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilul era transportat cu elicopterul SMURD de la Galati catre spitalul de pediatrie din Iasi. Din pacate, el nu a mai ajuns la destinatie. Bebelusul a suferit mai multe stop cardio-respirator si nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare.

Mama copilului acuză, potrivit Monitorul de Suceava, că medicii au cerut transferul copilului prea târziu. Conform mamei, copilul avea stare febrilă şi convulsii.

"Debutul bolii, din relatarea mamei, a fost cu trei zile în urmă, vineri. A avut febră mare, peste 39 de grade, s-a prezentat la medicul de familie, s-a pus diagnostic de rino-faringită acută, a primit acasă tratament injectabil cu ampicilină şi gentamicină, pe care mama spune că l-a făcut, cu ameliorare pentru câteva zile. Pe 17 octombie, dimineaţa, spune mama, după ce s-a trezit copilul şi i-a dat de mâncare, au apărut convulsii clonico-tonice generalizate. S-a prezentat în Urgenţe la Spitalul Rădăuţi, acolo s-au menţinut convulsiile.

Din cele scrise de medicii din Rădăuţi, acolo a primit tratament anticonvulsivant şi a fost dirijat spre Suceava. Convulsiile încă nu se opriseră când a ajuns la Suceava ”, a declarat, într-o conferinţă de presă, organizată ieri de Spitalul Judeţean din Suceava, dr. Adela Burac, medic infecţionist.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sursa foto: FOTO Facebook/ Otilia Urcaciu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI