Femeia isi plimba nepotelul intr-un carucior sambata dupa-amaiaza pe o strada din Hawthorne, California cand au fost loviti din plin de o masina condusa de o femeie de 72 de ani, beata. Aceasta a incercat sa fuga de la locul accidentului, dar o martora a urmarit-o si a reusit sa ii blocheze masina pana la sosirea politistilor.
Bebelusul si matusa sa au fost transportati la spital, dar din pacate, trupul fragil al lui Liam nu a reusit sa isi revina in urma impactului.
Micutul a intrat in moarte cerebrala duminica. "A incercat atat de mult sa lupte. Inima lui inca bate, dar creierul lui nu mai functioneaza" a declarat tatal indurereat. Acesta este luptator de arte martiale si este si instructor la o sala de sport. Parintii bebelusului au decis ca organele acestuia sa fie donate. "Vrem ca inimioara lui sa salveze un alt copil, iar alti parinti sa nu fie nevoiti sa treaca prin ceea ce trecem noi acum" a scris mama micutului Liam pe Facebook.
Femeia de 72 de ani care a provocat tragedia a fost arestata.

Femeia isi plimba nepotelul intr-un carucior sambata dupa-amaiaza pe o strada din California cand au fost loviti din plin de o masina condusa de o femeie de 72 de ani, beata. Aceasta a incercat sa fuga de la locul accidentului, dar o martora a urmarit-o si a reusit sa ii blocheze masina pana la sosirea politistilor.

Bebelusul si matusa sa au fost transportati la spital, dar din pacate, trupul fragil al lui Liam nu a reusit sa isi revina in urma impactului. Micutul a intrat in moarte cerebrala duminica.

"A incercat atat de mult sa lupte. Inima lui inca bate, dar creierul lui nu mai functioneaza" a declarat tatal indurerat. Acesta este cunoscutul  luptator de arte martiale Marcus Kowals care si este si instructor la o sala de sport.

Parintii bebelusului au decis ca organele acestuia sa fie donate. "Vrem ca inimioara lui sa salveze un alt copil, iar alti parinti sa nu fie nevoiti sa treaca prin ceea ce trecem noi acum" a scris mama micutului Liam pe Facebook. Femeia de 72 de ani care a provocat tragedia a fost arestata.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si