Close sidebar
Close sidebar

Un bebelus din Bacau a murit dupa ce fratele sau a dat foc caruciorului in care acesta se afla

Politistii bacauani au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul unui bebelus din orasul Comanesti care a murit dupa ce un frate mai mare, care s-a jucat cu chibriturile, a incendiat carutul in care se afla acesta. Anchetatorii au anuntat si Protectia Copilului in acest caz.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, fetita de sapte luni a murit din cauza arsurilor grave suferite pe aproximativ 80% din suprafata corpului, dupa ce carutul in care se afla a fost incendiat de catre fratele sau mai mare.

Cei doi copii, sustin anchetatorii, erau singuri acasa cand baiatul de patru ani s-a jucat cu chibriturile si a aprins carutul surorii sale mai mici. Speriat de foc si de plansetele bebelusului, copilul a iesit afara si a strigat dupa ajutor, dar pompierii chemati prin 112 au gasit fetita cu arsuri grave pe corp.
Copila a fost transportata la spitalul din Comanesti, insa la scurt timp a murit.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”In acest caz a fost intocmit dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si distrugere. Se vor desfasura cercetari pentru a se stabilii cu exactitate imprejurarile in care s-a petrecut incidentul si care sunt persoanele vinovate”, a declarat, joi, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Catalina Cretu.


Anchetatorii au anuntat si autoritatile pentru protectia copilului pentru a stabili daca este vorba de neglijenta din partea partilor in acest caz si daca se impun masuri de protectie pentru ceilalti sapte frati ai fetitei moarte in incendiu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI