Close sidebar
Close sidebar

Un bebelus din Pitesti a asteptat trei ore dupa o ambulanta pentru a fi transportat de la un spital la altul

Un copil de un an si zece luni, ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitesti cu febra, a fost tinut aproape 3 ore pana cand o ambulanta a putut sa-l transporte la Spitalul Nicolae Balcescu, Sectia Boli Infectioase.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma consultatiei, medicii au stabilit ca bebelusul trebuie trimis la Spitalul Balecescu, Sectia de Boli Infectioase. Doar ca acest lucru a avut loc abia dupa trei ore, din cauza ca nicio ambulanta nu era disponibila. In ciuda acestui lucru, purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca sanatatea copilului nu a fost pusa in pericol.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Copilul în varsta de un an si 10 luni, din Pitesti, a ajuns la Urgenta Spitalului de Pediatrie azi dimineata, putin dupa ora 5. Avea febra. Dupa ce i-au fost recoltate analizele, medicul pediatru care l-a consultat a decis ca bebelusul sa fie transportat la Spitalul Nicolae Balcescu- Sectia Boli Infectioase.

Copilul a fost diagnosticat cu gastroenterocolita. Echipajele de la ambulanta, fiind angrenate în alte urgente, nu au putut transporta copilul decat dupa aproximativ 3 ore. Fiind într-o unitate spitaliceasca, viata bebelusului nu a fost pusa în niciun pericol", a declarat Adina Enescu, purtator de cuvant al Spitalului de Pediatrie Pitesti, potrivit Mediafax.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI